September 04, 2007
Vi afventer nu vrede seerreaktioner

Fra nogen der ser d. 11. time og tror Jes Brinch lige faktisk har vandaliseret et ægte Gaugainmaleri. Der skal nok være nogen, der tror det.

Posted by Claus at September 04, 2007 11:18 PM | TrackBack (0)
Comments (post your own)

Jeg synes på en eller anden måde det ville være mere fantastisk, hvis han faktisk havde gjort det, men samtidig er det godt set, at illusionen er nok til at hidse mig op og få mig til at genoverveje, hvad kunst er og hvad det kan bruges til - for jeg brugte en stor del af udsendelsen på at overveje om det ville blive et bedre billede - eller om det faktisk var en skandale...

Igen synes jeg, Bertelsen beviser, at tv ikke behøver være kedeligt :-)

Posted by: Trine-Maria on September 5, 2007 9:18 AM

Jeg synes løgnen om TV-prisen var en sjovere provokation i den retning.
Iøvrigt synes jeg der var noget uendelig selvfedt ved Brinchs idé om at kunst *skal* fungere politisk - altså at Gaugains mulige naivitet gør det af med hans billeder. For det er jo *ikke* det samme om Gaugain er en naiv europæer, der tror han er blandt de frie, eller om han med kynisk overlæg sælger os andre den historie, men godt selv ved at han bare er en kolonialist.

Posted by: Claus Dahl on September 5, 2007 9:24 AM
Help the campaign to stomp out Warnock's Dilemma. Post a comment.
Name:


Email Address:


URL:Type the characters you see in the picture above.

(note to spammers: Comments are audited as well. Your spam will never make it onto my weblog, no need to automate against this form)

Comments:


Remember info?