September 11, 2007
I en time troede jeg det bare var en Cessna

Jeg sad på kontoret ude i Ascio, for seks år siden, da jeg fik emailen fra en tidligere kollega, nu ansat på et trading floor i en stor bank, hvor man lever og ånder nyhedstelegrammer: "Der er et fly, der er fløjet ind i World Trade Center!". Der stod ikke andet i emailen - og jeg tænkte umiddelbart at det nok var en lille flyver med en dum pilot, en Cessna eller lignende, der fløj småture over Manhattan. En halv time senere kom email nr 2. "En mere!". Så er det jo nok ikke et tilfælde, tænkte man så - men ideen om at det lille fly sad stadig fast i bevidstheden. Så holdt internettet langsomt op med at virke, og folk begyndte at høre radio.
Jeg kom først halvsent hjem fra arbejde, ved 6 halv syv tiden, men jeg nåede lige at købe et fjernsyn på vejen - det gamle var i stykker - så jeg kunne se resten af historien på rerun, det meste af aftenen, derhjemme.

Posted by Claus at September 11, 2007 01:20 PM | TrackBack (0)
Comments (post your own)

Scary, som at læse min egen dagbog fra den dag. Jeg fik beskederne på CNNs breaking-news mailingliste og havde også fuldstændig samme opfattelse af begivenhederne - indtil billederne begyndte at tikke ind...

Posted by: Daniel on September 11, 2007 2:48 PM
Help the campaign to stomp out Warnock's Dilemma. Post a comment.
Name:


Email Address:


URL:Type the characters you see in the picture above.

(note to spammers: Comments are audited as well. Your spam will never make it onto my weblog, no need to automate against this form)

Comments:


Remember info?