September 12, 2007
Joe Zawinul er død

Jeg havde misset nyheden om at Joe Zawinul er død. Zawinul er blevet ved med at vende tilbage til Copenhagen Jazz Festival, men vurderet på mit eget rotationstal på Heavy Weather - den med Birdland på - så var jazzrock måske alligevel en idé, der ikke rigtig funker mere - hvilket jo som regel bare er kode for at genren går og leder efter en tid der igen vil give den mening.

Posted by Claus at September 12, 2007 01:08 AM | TrackBack (0)
Comments (post your own)

Joe Zawinul - dun funky østriger. Faktisk var noget af solomusikken efter Weather Report også rigtig rigtig god! Jeg tror, at jeg vil køre en Joe Zawnul uge på min iPod :-)

Posted by: Martin von Haller Groenbaek on September 12, 2007 8:56 AM

Vi skal mindes de store og Zawinul var klart en af de helt store. Funky kunne han også være - selv er jeg ikke i tvivl om at han var bedst i tiden før Weather Report. Tjek ham ud med Cannonball fra 60'erne. Men det kan vi jo tjekke ved lejlighed. Jeg vil gøre som Martin og lægge Zawinul på min mp3 afspiller (som IKKE er en ipod)

Posted by: Morten Kamper on September 12, 2007 9:53 PM
Help the campaign to stomp out Warnock's Dilemma. Post a comment.
Name:


Email Address:


URL:Type the characters you see in the picture above.

(note to spammers: Comments are audited as well. Your spam will never make it onto my weblog, no need to automate against this form)

Comments:


Remember info?