October 15, 2007
Forfatter, Schmorfatter
Det er en sag, der skal afgøres ude i de enkelte kommuner sammen med forfatterorganisationen PEN, der reelt kan vurdere, hvem der er forfulgt, siger Mogens Jensen til Ritzau.
Hvor i al verden skulle PEN vide det fra? De ved hvem de bekymrer sig om, men det er ligesom noget andet. Om den på nettet meget omtalte afvisning af at Ayaan Hirsi Ali skulle være en truet forfatter, så må man sige at det er dårlig kommunikation fra en forfatterforening. Hvis man skal være flink, så handler det om at PEN ikke ser det som sin opgave at være garant for frihed - end ikke ytringsfrihed - i al almindelighed, men kun helt specifikt forfatteres ret til at være forfattere. Nu er den ret jo ikke meget værd hvis den kan ledsages af en diskussion med indholdet "Men er NN overhovedet forfatter?", men i det mindste kunne man lidt mindre tonedøvt forklare at det var det, der var positionen. Posted by Claus at October 15, 2007 12:03 PM | TrackBack (0)
Comments (post your own)
Help the campaign to stomp out Warnock's Dilemma. Post a comment.
Name:


Email Address:


URL:Type the characters you see in the picture above.

(note to spammers: Comments are audited as well. Your spam will never make it onto my weblog, no need to automate against this form)

Comments:


Remember info?