October 24, 2007
Det lange sigt

Socialdemokraterne kan ikke vinde et valg om tre uger, men de kan tabe godt eller dårligt - dels for partiet selv - og så kan de håbe at Fogh via Khader og de nu ikke længere regeringshadende Radikale bliver bakset ind i en politik, der skal lykkes henover midten, og ikke udover fløjen sammen med DF. Fogh i midten er langt mere bekvem for Socialdemokraterne at slås om indflydelse mod - og hvis de er lidt heldige så giver det en dynamik, der klæder partiet helt anderledes på til den næste valgkamp end de er nu efter 6 år helt uden kontakt med magten.

TIL GENGÆLD så kan de evindelige ompositioneringer og det uærlige raseri, der er Henrik Sass Larsen, overhovedet ikke bruges i en konstruktiv rolle med mere indflydelse, så et resultat henover midten vil være en fremragende anledning til at skifte ud lige under toppen hos socialdemokraterne.

Posted by Claus at October 24, 2007 12:50 PM | TrackBack (0)
Comments (post your own)

Nå, så du tror ikke, at Helle Thorning-Smith kan vinde et folketingsvalg på 3 uger? Det tror jeg, at Anders Fogh Rasmussen er uenig med dig i. Blondes Have More Fun.

Posted by: Niels Erik Kjeldsen on October 24, 2007 9:15 PM

Han havde jo næppe udskrevet valg hvis han troede han stod til at tabe...

Posted by: Claus Dahl on October 24, 2007 9:16 PM

Nej. Men det betyder ikke, at han tror sig sikker på at vinde. Han ved godt, at hun er mere "sexet" end han selv. Lige som han selv tidligere var mere "sexet" end Nyrup og Lykketoft. Og Vestager og Søvndal er også "sexede". Mere "sexede" end Kjærsgaard og Bendtsen.

Denne valgkamp bliver ualmindelig spændende at følge.

Posted by: Niels Erik Kjeldsen on October 24, 2007 10:21 PM

Jeg er helt uenig og tror der er et ganske meget glaskæbe i det socialdemokratiske lineup.

Posted by: Claus Dahl on October 24, 2007 10:21 PM
Help the campaign to stomp out Warnock's Dilemma. Post a comment.
Name:


Email Address:


URL:Type the characters you see in the picture above.

(note to spammers: Comments are audited as well. Your spam will never make it onto my weblog, no need to automate against this form)

Comments:


Remember info?