October 27, 2007
It Just Works?

Hvad er der galt med Apple these days? Features folk ikke gider have - nødvendigheden af blog posts som denne.

Posted by Claus at October 27, 2007 05:01 PM | TrackBack (0)
Comments (post your own)

I just updated to two computers and both went like a breeze, just like previous updates from 10.1., 10.2 and 10.3. An so far all the new features seems useful, so what's the big problem

Posted by: Martin von Haller Groenbaek on October 27, 2007 6:52 PM

I'm just looking at the feedback online, which sounds like "broken updates I don't want"

Posted by: Claus Dahl on October 27, 2007 6:52 PM

Hvad mener du med "nødvendigheden" af posts som den? Tror du John Gruber ville være mindre paranoid hvis han opgraderede en Windows box? Eller Linux? Jeg har endnu ikke opgraderet til Leopard, men jeg har aldrig haft nogle problemer med at opgradere mine Macs, og jeg har heller aldrig hørt om nogen, der har haft dem. Jeg har ikke tænkt mig at klone hele min startup volume når jeg installerer Leopard. Min jævnlige backup af mine vigtigste filer (dokumenter, musik, billeder, etc.) er rigeligt.

Kan du linke til nogle historier, der tyder på, at Leopard installeren er i stykker generelt? Eller har du læst om nogle enkelte brugere der har haft problemer? Jeg spørger af nysgerrighed, for jeg har ikke hørt noget, og det ville da være rart at vide før jeg opgraderer.

Ang. features folk ikke gider have må du også være lidt mere specifik? Taler du om den halvgennemsigtige menu eller docken, som har en 3d effekt hvis den bor i bunden af skærmen, så er vi enige om, at det ikke er fantastisk. Men jeg vil nu mene, at det bliver mere end opvejet af ting som quick look, time machine, en meget hurtigere spotlight og meget mere. Kan du pege på et styresystem, som ikke har nogle features, som ingen brugere vil have, og som samtidig er lige så brugervenligt og solidt som Mac OS X?

Posted by: Mikkel on October 28, 2007 2:53 AM

Marketingen for Mac er i posttitel. Hvis den passede var der ikke brug for alenlange posts om hvad man alligevel skal passe på.
At windows også stinker er irrelevant.

Posted by: Claus Dahl on October 28, 2007 2:54 AM

Du har altså ikke hørt om, at der skulle være noget galt, men fordi en enkelt blogger -- som for øvrigt kloner hele sin boot volume HVER DAG -- er bekymret over, at der kunne gå noget galt er It Just Works pludselig mindre sandt?

Der er meget, man kan kritisere Apple for, men dette er ikke en af de ting IMNSHO.

Posted by: Mikkel on October 28, 2007 2:52 PM

Laver du sjov? Nettet er da fuld af Leopard-diss.

Posted by: Claus Dahl on October 28, 2007 2:53 PM

he he he - det altid rart at se hvordan mac brugere kommer ud af stolen, når nogen dizzer deres "mac".

Da jeg bruger Pro Tools på min mac, tager jeg altid en backup via DD, så opdaterer jeg, ligger digidesign's egne updates på og tjekker om det virker. Hvis ikke ruller jeg tilbage.

Man skal altid være forsigtig hvis man ikke kun bruger apple programmer ;)

Kan kun sige at opdateringerne til min mac igennem de sidste 2 år, er forløbet ud et eneste problem, men derfor er jeg forsigtig hver gang!

Posted by: Bo Bjavkæde on October 28, 2007 9:23 PM

Lige en doku chaser: http://blogs.zdnet.com/Gardner/?p=2566

Posted by: Claus Dahl on October 29, 2007 1:33 AM
Help the campaign to stomp out Warnock's Dilemma. Post a comment.
Name:


Email Address:


URL:Type the characters you see in the picture above.

(note to spammers: Comments are audited as well. Your spam will never make it onto my weblog, no need to automate against this form)

Comments:


Remember info?