November 06, 2007
Hvad sker der med radiosymfoniorkestret?

Gad vide om det var den organisatoriske uro der fik Radiosymfoniorkestret til at yde det allerbedste i torsdags? Set fra tilskuerpladserne er sagen enkel: Orkestret er blevet bedre og bedre i de ti år jeg har fulgt med som abonnent, dvs. ca halvdelen af Per Erik Vengs regeringstid. Ligesom Jyllands-Postens leder har jeg svært ved at tro på at det kvalitetsløft har stået på så længe i et "vanskeligt samarbejdsklima" og kunne godt være bange for at vi i virkeligheden har fat i gårsdagens law of crappy people. Det er for besværligt at have en chef hvis eneste programpunkt er at orkesteret skal markere sig og lyde bedst muligt når nu det er salamiteknik og sparetid man skal kunne som leder for tiden.
Ærlig talt, orkesterets situation er vanskelig nok uden dette ekstra problem: Udflytning til en ufærdig koncertsal med større kapacitet, men til gengæld dårligere beliggenhed burde være nok risici på en gang.

Posted by Claus at November 06, 2007 10:44 AM | TrackBack (0)
Comments (post your own)
Help the campaign to stomp out Warnock's Dilemma. Post a comment.
Name:


Email Address:


URL:Type the characters you see in the picture above.

(note to spammers: Comments are audited as well. Your spam will never make it onto my weblog, no need to automate against this form)

Comments:


Remember info?