November 09, 2007
Valget 2007: Den ringeste nyhedsdækning af et valg nogensinde

Der har været fuldt blus på. Vi har dobbelt så mange redaktioner nu som i 2005 - hvis vi tæller gratisaviserne, de nye radiostationer (aner ikke hvad de public service mæssigt har stillet op under valget må jeg sige) og Se og Hør med (ja hvem ville have troet at Se og fucking Hør ville melde sig ned med kampagnejournalistik). Og alligevel har vi vel næppe nogensinde haft et valg med ringere presse.
Årsag: Den fuldstændig overkørte journalistspekulation i begrebet spin. Aldrig har så mange second guesset så meget på så spinkelt grundlag. Istedet for at insisterer på at dække politik "Hvad foreslår de. Hvad er konsekvenserne. Er det en god eller dårlig idé. Kan de få opbakning til det" har vi fået evindelige "var det god kommunikation. hvem lavede den for ham" fuldstændig ligegyldige mellemregninger. Der er ingen grund til at interessere sig for det. Den egentlige politik er der endnu. Det er ikke hverken svært eller dyrt at interessere sig for den.

Posted by Claus at November 09, 2007 10:48 AM | TrackBack (0)
Comments (post your own)
Help the campaign to stomp out Warnock's Dilemma. Post a comment.
Name:


Email Address:


URL:Type the characters you see in the picture above.

(note to spammers: Comments are audited as well. Your spam will never make it onto my weblog, no need to automate against this form)

Comments:


Remember info?