November 16, 2007
Gatekeepers - men uvidende gatekeepers

Wikipedia er i færd med at devolvere til det det ikke skulle være - en lukket verden hvor viden skal være fin viden som medlemmerne har opdaget for at måtte være med. Det får en til at sige at vi måske slet ikke skulle have haft wikipedia men en række små fokuserede wikipedias - og så en elegant måde at aggregere dem på i søgninger. Seneste offer: Bruce Sterlings bredt anvendte term spime, som en Wikipedia redaktør ikke har hørt om. Den værste af alle verdener: Dumme gatekeepers.

Posted by Claus at November 16, 2007 10:01 PM | TrackBack (0)
Comments (post your own)

Øh... offer? En ny redaktør har ikke hørt om emnet og foreslår det slettet, men der er ikke støtte til sletningen, så systemet virker. I øvrigt er det en god ting at skelne mellem de forskellige sprog på Wikipedia - selv om der er sammenhæng, er det forskellige communities..

Posted by: Ole on November 17, 2007 11:30 AM

Jeg mener ikke sletning giver mening i Wikipedia overhovedet - undtagen måske for at undgå forfængelighedsartikler. Der er plads nok.

Posted by: Claus Dahl on November 17, 2007 11:33 AM
Help the campaign to stomp out Warnock's Dilemma. Post a comment.
Name:


Email Address:


URL:Type the characters you see in the picture above.

(note to spammers: Comments are audited as well. Your spam will never make it onto my weblog, no need to automate against this form)

Comments:


Remember info?