December 13, 2007
Skoler uden krav er en fordel for de gode elever

De lever nemlig op til kravene alligevel. De svage elever, derimod, finder aldrig ud af hvad det virkelig handler om. Tag bare mig og idrætstimerne.
Nå, men det var bare en reaktion på denneher langt ude historie, om DGS, der synes det er enormt snyd at nogen gymnasieelever kommer fra boglige hjem, hvor selv snakken henover aftensmaden er en slags lektiehjælp, og andre kommer fra hjem hvor der stort set ikke bliver talt om noget som helst. Det er da helt vildt priviligeret at have sådan en baggrund at trække på, men det er en misforståelse at elever uden de forudsætninger bliver hjulpet af ikke at blive konfronteret med situationen.
Så retorikken "vi må afskaffe den selvstændige opgave" er forkert - ideen om en støttehotline lyder derimod god. Man kunne forestille sig at skolerne ligefrem lavede et støttekontor hvor man kunne komme op og få nogen andres øjne på om man var ved at fucke opgaven fuldstændig op. Men er det ikke også det de andre elever er der for?

Posted by Claus at December 13, 2007 11:46 AM | TrackBack (0)
Comments (post your own)

Hellere rig og rask end syg og fattig
- Kan de dumme danskere ikke snart lære det?

Posted by: lennardg on December 15, 2007 10:53 PM

Har det noget med mit blogindlæg at gøre?

Posted by: Claus Dahl on December 15, 2007 10:54 PM

Glem det Classy, du har en dejlig blog, jeg har en dejlig blog . Blogging er dejligt.

Posted by: lennardg on December 17, 2007 12:35 AM

Nej nej, du er mere end velkommen til at mene noget, men jeg kan bare ikke se hvad din kommentar har med indlægget at gøre.

Posted by: Claus Dahl on December 17, 2007 7:33 AM
Help the campaign to stomp out Warnock's Dilemma. Post a comment.
Name:


Email Address:


URL:Type the characters you see in the picture above.

(note to spammers: Comments are audited as well. Your spam will never make it onto my weblog, no need to automate against this form)

Comments:


Remember info?