January 10, 2008
"- Lovlydige borgere, som jeg selv, har intet imod at blive stoppet og visiteret på gaden."

Fuldstændig absurd udsagn, der ikke holder to sekunder efter kameraet er blevet slukket. Mon Malene Harpsøe nogensinde er blevet - eller bare har set nogen blive - visiteret på gaden? Det er et voldsomt indgreb i vores almindelige friheder.

Posted by Claus at January 10, 2008 12:00 PM | TrackBack (0)
Comments (post your own)

Det er fuldstændig grotesk.

Hvis jeg ville optages på video, ville jeg melde mig til et reality show. Hvis jeg ville kropsvisiteres eller have rodet min taske igennem, får jeg rigeligt, når jeg går til fodbold.

Men vi lever bare i en tid, hvor folkeånden siger "mere kontrol" i stedet for "mere frihed".

Posted by: Morten on January 10, 2008 12:49 PM

Man spørger sig selv om hun ved hvad det betyder at blive visiteret. Det er jo ikke et høfligt spørgsmål som man så kan svare nej til.
Som oftest er det noget med at blive fysisk fastholdt, og få lommerne tømt af nogen andre end en selv. I hvertfald de visiteringer jeg ser nede i gaden.

Posted by: Claus Dahl on January 10, 2008 12:52 PM

Det er interessant at alle er helt vilde for at at udvide visitationszonerne, når hårde facts peger på, at det der skal til er mere politi i nærmiljøet; at der ikke er er fundet mange knive siden de blev indført og at der iøvrigt ikke er en stigning i antallet af episoder. Det samme gælder overvågning. Alle undersøgelser fra England peger på at hvis det overhovedet virker, er effekten på den slags kriminialitet minimal.

Posted by: Henrik Moltke on January 11, 2008 1:45 AM

Måske politiet skulle sælge et "visitationsabonnement"? Konen er jo helt vild i trusserne for at blive visiteret. Så giv hende da hvad hun lyster efter. Det kunne blive en rigtig god indtægtskilde. Der er jo andre der mener som hun.

Posted by: Gunnar Langemark on January 11, 2008 12:11 PM
Help the campaign to stomp out Warnock's Dilemma. Post a comment.
Name:


Email Address:


URL:Type the characters you see in the picture above.

(note to spammers: Comments are audited as well. Your spam will never make it onto my weblog, no need to automate against this form)

Comments:


Remember info?