February 13, 2008
Det er åbenbart Kamal Qureshi-karakteruge

Først retssagen med navnet og nu en falsk fysikrapport. Gad vide hvad historien bliver imorgen.
Som tidligere fysikstuderende kan jeg iøvrigt oplyse at der virkelig er mange medicinstuderende, der ikke kan lide den fysikeksamen - jeg har både været indforskrevet som hjælpelærer og er blevet spurgt om det ikke var enklere at jeg bare skrev opgaven, istedet for at løbe igennem alt det besvær med lektiehjælp først. Dog aldrig af en politiker in spe.

Posted by Claus at February 13, 2008 09:05 AM | TrackBack (0)
Comments (post your own)

Næste skridt bliver nok når journalisterne kommer i tanke om filmen Aliens vs Predator aka "De første" fra 2001 af Christoffer Guldbrandsen. Den handler om Kamal og Nasers valgkamp, for som de første indvandrere at komme i folketinget. I denne film bliver der fra Kamals side insinueret en række beskyldninger mod Naser.

Posted by: cj on February 13, 2008 10:22 AM

Ja. Qureshi karaktermorduge. Ja ok, manden har dummet sig i forbindelse med en lejlighed, men jeg troede egentlig at Politiken ville holde sig for fin til at referere til en begivenhed som fandt sted for så lang tid siden. Stakkels mand hvis tur det nu er til at komme igennem mediemøllen.

Posted by: Martin on February 13, 2008 11:16 AM

Synes der her i indlæggene bliver taget meget let på de to Kamal Qureshi forhold. Jeg sidder da med en ..det er sku da alvorligt' når man bruger, ikke et opdigtet, men en andens navn til at korrespondere med. De flest af os kender vel til en umådelig trang til at skyde genvej ved en eksamen eller aflevering, men simpelthen stjæle den fra medstuderende og bytte navn ud ! Som sagt, støder da en del til mine moralsbegreber. Møg ærgeligt iøvrigt. Synes ellers KQ repræsenterer den saglig og nøgterne del af debatten i folketinget.

Posted by: Henrik on February 13, 2008 11:41 AM

Den første sag, det falske navn og den ulovlige kontrakt, er - hvis den er korrekt oplyst i pressen - en alvorlig sag om bedrageri.

Men... en af 6 fysikrapporter på 3. semester på medicin?
Det er lamt at snyde og godt han blev fanget, men ligefrem en sag for Ekstra Bladet?

Posted by: Claus on February 13, 2008 11:44 AM
Help the campaign to stomp out Warnock's Dilemma. Post a comment.
Name:


Email Address:


URL:Type the characters you see in the picture above.

(note to spammers: Comments are audited as well. Your spam will never make it onto my weblog, no need to automate against this form)

Comments:


Remember info?