March 09, 2008
Mediernes uhyggelige tilstand

Det eneste jeg tænkte på den store primærrunde sidst med Hillarysejre var "Obama har vundet - han har reduceret hendes sejre til symbolske sådanne uden delegatsvingninger indbygget". Alligevel kørte alle medierne løs på en spinhistorie om "momentum". Som i de fleste andre tilfælde var også denne runde spinjournalistik om "bevægelser" kalorietom. Tænk at man skal til sladderbloggen gawker for at få noget bedre. I al sandhed skal det siges at det også lykkedes for berlingeren at opdage det efter et par dage. At aviserne ikke kan ramme rigtigt på noget så elementært på valgaftenen er lidt uhyggeligt.

Posted by Claus at March 09, 2008 08:31 PM | TrackBack (0)
Comments (post your own)

Men den artikel du linker til er også overfladisk. Problemet er jo at de mange, mange stater Obama vinder næsten ingen mandater har og at Clintan sandsynligvis vinder Pennsylvania og stadig væk vil være bagefter Obama (okay det er hvad artiklen siger). Men den virkelige historie er at valget mellem Clinton og Obama afgøres af super delegates i en vis grad og i høj grad af hvordan Michigan/Florida-problemet ender med at blive tacklet.

Jeg håber stadig på et comeback for Clinton ;-).

Posted by: Fafner on March 9, 2008 10:35 PM

Hvorfor du vil have en maskine-der-endda-er-skamløs-nok-til-at-græde som præsident kan jeg ikke sætte mig ind i.
Procenter er procenter - og regnestykket går på "alle tilbageværende delegater", så ingen overfladiskhed eller småstatsconcerns der.
Udsigten for Clinton til at vinde så meget som *en* stat 60-40 er ikke god.
Obama is a lock.

Posted by: Claus on March 9, 2008 10:37 PM

Ah, Claus det er et billigt modargument og din fortolkning. Jeg tror jeg foretrækker Clinton frem for Obama simplethen fordi han ikke siger ret meget konkret om hvad han vil. Andet end "forandring". Plus hele debatten om sundhedsforsikring viser at Clinton er forandring, mens Obama er mere af det gamle (men så ukonkret at ingen rigtig ved det).

Posted by: Fafner on March 10, 2008 12:32 PM

Jeg er simpelthen ikke med på at godskrive Bills succeser på Hillarys konto. Trækker man dem fra, så er Hillary en slags amerikansk Ritt, uden nogen beviselig evne til at navigere politisk, hvis hun ikke kan få det som hun vil have det.

Posted by: Claus on March 10, 2008 12:53 PM
Help the campaign to stomp out Warnock's Dilemma. Post a comment.
Name:


Email Address:


URL:Type the characters you see in the picture above.

(note to spammers: Comments are audited as well. Your spam will never make it onto my weblog, no need to automate against this form)

Comments:


Remember info?