March 27, 2008
Dagens GMail-usability tip

[UPDATE: Jeg huskede forkert! Rækkefølgen er modsat. Det der står nedenfor nu er rigtigt]
I GMail kan man konstruere sin modtageradresse med søgeord. Post til dig+keyword@gmail.com kommer også frem til dig@gmail.com. Endnu bedre, modtageren splittes i enkeltord og keyword indekseres, så man kan søge efter mailen nu ved at søge på keyword, eller endnu mere skarpt ved at søge på to:keyword. Hvis man er ligeglad med at man ikke kan klikke sig frem til sine kategorier er det en enklere måde at lave labels på.
Selv har jeg også et privat ord jeg bruger istedet for "Starred" featuren, til at huske de threads, der er særlig huskværdige. Kombinerer man de to har man nu "nøgleordsøgning i de vigtige ting".
Husk også at du kan forwarde mail til dig selv. Så hvis du har fået en vigtig mail om skat så kan du få labels på den ved at forwarde den til dig+stjerneord+skat@gmail.com.
Og dobbelthusk, til allersidst, at GTalk chats også indekseres så hvis dem du taler med er OK med det kan du tagge lige midt i en samtale ved at sige "stjerneord skat" til dem.

Posted by Claus at March 27, 2008 10:35 AM | TrackBack (0)
Comments (post your own)

Hmmm.

Jeg tror du mener: dig+keyword@gmail.com

Ellers får skat nok tilsendt en del mails. :)

Posted by: Morten Høybye Frederiksen on March 27, 2008 12:08 PM
Help the campaign to stomp out Warnock's Dilemma. Post a comment.
Name:


Email Address:


URL:Type the characters you see in the picture above.

(note to spammers: Comments are audited as well. Your spam will never make it onto my weblog, no need to automate against this form)

Comments:


Remember info?