April 26, 2008
Twitters masse trækker andres mikrosamtaler til sig

Er Twitter på vej mod en masse, der gør servicen uundgåelig? Det tror nogen og i min egen Jaikusfære har man også kunnet se en vis afhopning til Twitter.

Posted by Claus at April 26, 2008 09:45 AM | TrackBack (0)
Comments (post your own)

Før gik det den anden vej (jeg har mistet mange til Jaiku).

For mig er der slet ikke et valg: Jaiku virker ikke på amerikanske mobiltelefoner. Uden mobilen er det bare ikke lige så sjovt, og eftersom jeg selv og en stor del af mit netværk befinder sig i USA, er Jaiku udelukket. Det kan tænkes at der er flere, som har netværk i USa eller andre steder, hvor Jaiku ikke duer.

Posted by: Rasmus on April 27, 2008 8:00 AM

Synes jeg ser mange services, der poster til både Jaiku og Twitter - er der for meget dobbelthesteri skråstreg spam over at sende sine updates til begge netværk? (...og nej, det løser ikke det amerikanske telefonproblem)

Posted by: Pål on April 29, 2008 11:40 AM

Årsag til at Twitter med tiden vil suge de fleste brugere til sig, er selvfølgelig third-party apps. Tjenester der bruger API'et til at visualisere og bruge Twitter-aktivitet på nye, sjove og spændende måder. Se bare på http://www.twitterholics.com. På det punkt kan Jaiku ikke konkurrere (endnu?).

Posted by: Jesper Balslev on April 29, 2008 11:05 PM
Help the campaign to stomp out Warnock's Dilemma. Post a comment.
Name:


Email Address:


URL:Type the characters you see in the picture above.

(note to spammers: Comments are audited as well. Your spam will never make it onto my weblog, no need to automate against this form)

Comments:


Remember info?