May 26, 2008
Israel vs. Danmark

Hvis ikke man har hørt det endnu så skylder man sig selv at høre det lange og gode indslag om Yossi Vardi og den israelsk teknologi-sektor i fredagens udgave af harddisken. Yossi Vardi var en af pengemændene bag ICQ i sin tid, og bruger stadig sin energi på at hjælpe nye bikse igang og netværke på fuld tid. Det kan man måske også finde herhjemme, men der er et schwung over Vardis måde at gøre det på, der er mere sjældent. Jeg kan ikke lige komme i tanke om en dansk angel investor, der holder et årligt hackathon med gæster fra hele kloden for at netværke med og inspirere hinanden.
I indslaget hører man også en kort lydbid med en af de iværksættere Vardi backer, og hans kombination af selvdrift, nationalfølelse og udsyn er også imponerende. Parafraseret siger han noget med: "Vi er et lille land, så vi er nødt til at være internationale. Så vi starter virksomheder, for gør vi det ikke overlever landet ikke".

Posted by Claus at May 26, 2008 09:40 AM | TrackBack (0)
Comments (post your own)

"Jeg kan ikke lige komme i tanke om en dansk angel investor, der holder et årligt hackathon med gæster fra hele kloden for at netværke med og inspirere hinanden."

det er ellers lidt af det vi bl.a. forsger med reboot. ;)
ikke at jeg vil karakterisere thomas eller mig selv som aktive angel investorer.

/n

Posted by: Nikolaj Nyholm on May 28, 2008 12:56 PM

Hey Reboot er fedt, selvfølgelig er det det - men det er jo lige præcis ikke et sted hvor der kommer nogen pengemænd, andet end på visit.
Det var den forskel jeg ville have fat i.

Posted by: Classy on May 28, 2008 1:39 PM
Help the campaign to stomp out Warnock's Dilemma. Post a comment.
Name:


Email Address:


URL:Type the characters you see in the picture above.

(note to spammers: Comments are audited as well. Your spam will never make it onto my weblog, no need to automate against this form)

Comments:


Remember info?