June 19, 2008
Begin with the Pirkinning

Jeg så Star Wreck - In The Pirkinning forleden. Filmen er ikke hvad man traditionelt ville kalde god, men den er slet, slet ikke så dårlig som den burde være - tilblivelsesomstændighederne taget i betragtning. Der er vellykkede vitser her og der, og CGI-teamet på én har gjort et flot og funktionelt stykke arbejde.
Det bedste ved DVDen er imidlertid "making of"-filmen, der ikke er en traditionel making of, men fortæller hele historien om projektet. Star Wreck er den sidste i en serie af fanfilm. Det startede med simple og korte 2D animationer. Hen ad vejen kom der mennesker på skærmen, og manden bag fandt andre til at udfordre sig på manuskriptet. Fuldlængdefilmen skulle egentlig bare have været en kortfilm også, men muligheden var der, gennem de mange foregående film havde holdet fået form på manuskriptformen og så har tanken åbenbart været "hvorfor ikke?" og dermed blev det film i fuld længde.
Det er inspirerende nok, især fordi den dårlige, men offentlige begyndelse har en happy end. Det er altid værd at gå igang.

I andre gør-det-selv nyheder: Jeg skal til at følge med i hvad der foregår i 8bitklubben, der laver lys og lyd med Arduino og PureData og andre gode sager.

Posted by Claus at June 19, 2008 08:46 AM | TrackBack (0)
Comments (post your own)
Help the campaign to stomp out Warnock's Dilemma. Post a comment.
Name:


Email Address:


URL:Type the characters you see in the picture above.

(note to spammers: Comments are audited as well. Your spam will never make it onto my weblog, no need to automate against this form)

Comments:


Remember info?