June 26, 2008
Classy's rebootplaner

Howard Rheingold, fordi jeg har læst Tools for Thought for laaang tid siden. David Isenberg fordi han har skrevet The Rise of the Stupid Network, Molly Steenson fordi det ikke handler om software, Dorkbot - mindst som gæst, fordi det er der. Ren time-slicing Session 7 dag 1 - for svært at vælge. Forbi med en idé til Guy Dickinsons hvad nu hvis time. Representin' til matematiktimen og - undskyld DW, men hvis du snakker efter 20.45 ser jeg fodbold.
Lidt bekymret for Session 1, dag 2, men satser nok på Michalski, David Recordon er helt fremme i skoene hvad angår det frie sociale web og bogens fremtid er vigtig. Så er det Arduino tid og senere ser jeg frem til at se Ton Zijlstra være to steder på en gang. Gad vide om Jyri har fået en ny idé inden i Google? Teknologiens og masseproduktionens frigørende og demokratisernede kraft er central og Chris Messinas generalieblad nok til at gøre ham til et must hear.

Her ville jeg have haft en liste over ting jeg vil gøre alt for at undgå, men den indskrænker sig til en enkelt taler, så det bliver både nemt nok og lidt for brutalt at skrive ned.

Posted by Claus at June 26, 2008 12:58 AM | TrackBack (0)
Comments (post your own)
Help the campaign to stomp out Warnock's Dilemma. Post a comment.
Name:


Email Address:


URL:Type the characters you see in the picture above.

(note to spammers: Comments are audited as well. Your spam will never make it onto my weblog, no need to automate against this form)

Comments:


Remember info?