July 14, 2008
Politisk eller Politikensk?

På forsiden af Politiken er der et "Thomas Winding er død"-tema. Der er ikke et eneste link om at Mogens Glistrup er død.
Man skulle tro - i en avis hvis navn er Politiken - at det ville forholde sig modsat, men det er svært at være overrasket over at det ikke er sådan.

Posted by Claus at July 14, 2008 01:03 PM | TrackBack (0)
Comments (post your own)

Jeg forstår det godt. Winding vil blive savnet. Glistrup? Man skal ikke tale ondt om de døde, så hvis en person dør som var ondskabsfuld, led og ubehagelig, er det vel på sin plads at ignorere det.

Posted by: Rasmus on July 14, 2008 10:38 PM

Et meget politikensk synspunkt, men givetvis helt forkert. Glistrup spraengte, paa godt og ondt, et politisk system, der var gaaet helt i staa, saadan at det kunne komme til at afspejle samfundet omkring det, istedet for et agrarsamfund fra hundrede aar tidligere.
Hvor i alverden ved du forresten fra at Glistrup havde nogen af de karakteregenskaber du paadutter ham? Jeg er ligesaa uenig med DF som man kan vaere om naesten alt, men man skal da virkelig selv vaere barbar for at fraskrive dem man er uenige med alle menneskelige kvaliteter.

Posted by: Classy on July 14, 2008 11:00 PM

Det er rigtigt at manden havde en effekt på det politiske system, som han fortjener at blive husket for. Det vil jeg ikke argumentere imod. Men når det kommer til hans karakter: Jeg så engang et interview med Glistrup, hvor han argumenterede for at tvangstattovere hiv-smittede, så de ikke kunne skjule deres tilstand. Mere behøver jeg ikke.

Posted by: Rasmus on July 15, 2008 4:04 AM

Gnaekkende intolerance, er maaske en god beskrivelse af hans saerlige stil

Posted by: Classy on July 15, 2008 8:24 AM
Help the campaign to stomp out Warnock's Dilemma. Post a comment.
Name:


Email Address:


URL:Type the characters you see in the picture above.

(note to spammers: Comments are audited as well. Your spam will never make it onto my weblog, no need to automate against this form)

Comments:


Remember info?