August 14, 2008
Danmarks i enestående grad mest irriterende journalist

Hvis man har glemt hvor grotesk rædselsfuld Stig Andersen er som journalist, så kan man se de femten minutter her med Palle Strøm. Nedrige, snigende personangreb og en uærlig aggresiv spørgestil, der kun arbejder på at få skovlen under interviewofret.
Palle Strøm er tydeligvis også irriteret, men beundringsværdigt lader han ikke irritationen løbe af med sig.

Posted by Claus at August 14, 2008 08:59 PM | TrackBack (0)
Comments (post your own)

Manden (Stig Andersen) opfører sig decideret idiotisk, han lytter slet ikke til Palle Strøm. Da jeg viste det til en kollega som har arbejdet på en arbejdsplads som Stig Andersen lavede et indslag om, kunne hun kun nikke genkendende til hans meget dårlige journalistik, og yderst provokerende adfærd.

Posted by: Ruprect on August 15, 2008 10:10 AM

Arrh, can't. watch. Synes eller jeg er hærdet mht. netvideoer, men jeg kunne kun klare de første 2-3 minutter så måtte jeg lukke ned.

Posted by: tveskov on August 15, 2008 10:15 AM

Jeg husker engang (tror det var ved TV-Avisens 25 år jubilæum) hvor en anden (journalist?) tog SA i skole, ved at benytte samme metoder mod ham selv. Det var noget med at han tjente penge ved foredrag o.a. samtidigt med at han lavede "kritisk" journalistik omkring emnet. Troede engentlig at han lærte noget dengang, kunne være sjovt at se det igen (han blev ret sur)

Posted by: Poul Krogh on August 15, 2008 11:28 AM

Det mest tankevækkende er næsten at Politiken lægger navn til. Det er nogen klasser under den journalistik der f.x. er på "Mennesker og medier" på P1

Posted by: Mogens on August 15, 2008 1:21 PM
Help the campaign to stomp out Warnock's Dilemma. Post a comment.
Name:


Email Address:


URL:Type the characters you see in the picture above.

(note to spammers: Comments are audited as well. Your spam will never make it onto my weblog, no need to automate against this form)

Comments:


Remember info?