September 11, 2008
43f lægger afstand til 4 års produktivitetshacking

Nu hedder det fordybelse og gennemtanke.

At this juncture, I wish to apologize and formally atone for any role 43 Folders or I have had in popularizing "hack" as the preferred nomenclature for unmedicated knowledge workers dicking around with their "productivity system" all day. 43 Folders regrets the error.

siger Merlin Mann.

Det var forventeligt at snackkulturpendulet på et tidspunkt ville svinge tilbage, og det er åbenbart nu det sker. Merlin Mann afskaffer - for sig eget vedkommende - vi-prøver-bare bloggingen, den iterative offentlige udvikling af ideer, og forestiller sig at erstatte den med længere mere fordybede posts.
Selv Bjarne Tveskov dansk kortbloggings grand old man, pusher langt.

Jeg kunne virkelig godt tænke mig at følge efter, for denneher blog har virkelig været nede at vende på bunden, og det er snart på tid at komme igang med noget ideudviklende projektblogging igen. Mere brug af more text.

Det er ikke noget der har nogen læsere, men fordelen ved at have ladet bloggen sejle så længe er at alle læserne er skredet alligevel, helt specifikt er alle snacklæserne for længst skredet over i snacklæsningens gigant-party-poser: Facebook og Twitter.

Naturligvis hænger det tarvelige indhold sammen med et forringet input i den sidste tid. Jeg har gjort det, man ikke bør, nemlig forsøgt at forbruge mig til bedre kulturvaner - forhåbentlig kommer min Eames-kopi lænestol ind ad døren om en uge eller to, hvilket vil forbedre min boglæsesituation i lejligheden helt enormt.

Mottoet for classylabs i korthed altså: Udvikling af mine eksperimentelle frembringerskillz og så store bogdyk på tusinde favne. Kaskelothvaler som mig kan slet ikke navigere på lavt vand.

Posted by Claus at September 11, 2008 08:52 PM | TrackBack (0)
Comments (post your own)
Help the campaign to stomp out Warnock's Dilemma. Post a comment.
Name:


Email Address:


URL:Type the characters you see in the picture above.

(note to spammers: Comments are audited as well. Your spam will never make it onto my weblog, no need to automate against this form)

Comments:


Remember info?