November 19, 2008
Hvorfor i alverden spilder Deadline seernes tid med meningsløse historier om omskæring af drenge

Ved skæbnens (og det gamle testamentes, givetvis) ugunst hedder mandlig og kvindelig omskæring det samme, selv om det ene (den mandlige) er en ligegyldig afskæring af noget hud man klarer sig lige fint med som uden, hvor der endda muligvis er gavnlige sundhedseffekter af bortskæringen, mens det andet (den kvindelige) er en skamfering af pigers kønsorganer, som desuden tit udføres på en så barbarisk måde at de stakkels pigers velvære og helbred trues alvorligt af indgrebet.
Det mest groteske er argumentationen. Det skal forbydes også for drenge fordi det er kønsdiskriminerende at det forbudt for piger. Altså: Den lovgivning, der forsøger at sikre piger mod at få skamferet deres synlige kønsorganer er simpelthen et overgreb mod pigerne. Hvor dum har man lov til at være, er man nødt til at spørge.

Posted by Claus at November 19, 2008 12:38 AM | TrackBack (0)
Comments (post your own)

Dumhed findes der desværre ingen love imod. Da min yngste datter spurgte mig om, hvordan kvindelig omskæring foregår, bad hun mig til sidst om at tie stille, og hun er ellers ikke sart. Pigernes rædsel og smerte må være ubeskrivelig.

Posted by: Yvonne on November 20, 2008 10:01 PM

Nogle mænd har ufølsomme brystvorter. Nogle mænd har ufølsom forhud. Men for andre mænd er der stor fornøjelse og komfort ved ikke at få skåret følsomme dele af sig.

Der er klart forskel på graden af vold drenge og piger udsættes for. Men hvis vi tror på menneskerettigheder, børns ret og legemets ukrænkelighed bør vi kæmpe mod barbariet.

http://hcsoftware.sourceforge.net/jason-rohrer/writing/nonfiction/labectomy/

Posted by: Peter Goldschmidt on November 21, 2008 9:22 PM
Help the campaign to stomp out Warnock's Dilemma. Post a comment.
Name:


Email Address:


URL:Type the characters you see in the picture above.

(note to spammers: Comments are audited as well. Your spam will never make it onto my weblog, no need to automate against this form)

Comments:


Remember info?