November 23, 2008
Brand i gaden

Det brænder i et et hus lidt længere nede af gaden. Loftsbrand, så forhåbentlig er der ikke nogen der er blevet fanget i en lejlighed. Der var i hvertfald røgdykkere inde at tjekke tidligt i forløbet. Slukningen har stået på i et par timer nu, og der er ved at være kontrol, selv om der stadig er synlig brand. Jeg tog nogen billeder.

[UPDATE: Nu også med video]

[UPDATE II: Det så virkelig mærkeligt ud at de lod det gløde videre uden at hælde vand på undervejs, men ifølge Berlingeren gav det bagslag da ilden blussede op igen. Jeg så godt den blussede op igen og man tænkte "hvorfor var de også holdt op, nå de har nok styr på det", men nej - de var bare kørt væk fra gløderne; altså med stigevognene, der var masser af brandfolk på jorden endnu. Klokken er 22:20 og nu er der kun lidt røgudvikling tilbage]

Posted by Claus at November 23, 2008 06:49 PM | TrackBack (0)
Comments (post your own)

Syret!

jeg bor i 21B, 4 sal, så det er lidt sjovt at se branden på en andens blog!

masser af vandskade, så der går 3-4 måneder før man er tilbage dér igen., men heldigvis var jeg forsikret så de leverer en genhusning.

Posted by: lennard grahn on November 26, 2008 2:30 PM

Naa for den. Jeg ved jo fra tidligere at du bor i gaden, men at det lige frem var din bygning. Var du hjemme under slukningen?

Posted by: Classy on November 26, 2008 2:38 PM

ja, jeg lå og powernappede da en venlig ung mand nede fra 1 sal bankede på og sagde at taget brændte!

Drop your cocks and grab your socks...

Posted by: lennard on November 27, 2008 12:05 AM
Help the campaign to stomp out Warnock's Dilemma. Post a comment.
Name:


Email Address:


URL:Type the characters you see in the picture above.

(note to spammers: Comments are audited as well. Your spam will never make it onto my weblog, no need to automate against this form)

Comments:


Remember info?