February 02, 2009
Idag i links

Det er i dag om en uge der kommer en ny Amazon Kindle. Kindle er Amazons iPod+MusicStore for tekst. Den blev - i et lille oplag - en stor succes for Amazon, og nu kommer der så måske en version der skal have et større oplag. På Silicon Alley Insider har de regnet ud at det ville være billigere for New York Times at give alle læsere en Kindle, end at blive ved med at udkomme på papir. Det eneste, der mangler i den sammenligning er at der ikke er annoncesalg på Kindle.

GigaOMs 7 tidløse netmemes er lige på kornet.

Det er umuligt ikke at være helt pjattet med den næste subkultur, Skralderne.

Der er mere end 100 mio der har Adobe AIR.

Interessante forslag til den helt nødvendige infrastruktur til et moderne website.

Og for Spotifyvenner så er denne kommentar værd at læse. Det er ikke kun "de onde pladeselskaber" der er problemet. Pladeselskaberne kan f.eks. her i Danmark ikke navigere uden om Koda, der håndterer rettigheder på pladekunsternes vegne, ikke selskabernes. Så længe Koda ikke et til at hugge eller stikke i, så er der ikke noget fremsynet internationalt pladeselskab, der kan sige "skidt med landegrænser", desværre.


Posted by Claus at February 02, 2009 02:11 PM | TrackBack (0)
Comments (post your own)

KODA er til at hugge og stikke i - ifølge dem selv. De har lavet en aftale med TDC om play, og i følge deres talskvinde har de indledt forhandlinger med Spotify for 14 dage siden. Last.fm og Pandora.com har aldrig kontaktet KODA.

Posted by: sinatra on February 3, 2009 9:20 AM
Help the campaign to stomp out Warnock's Dilemma. Post a comment.
Name:


Email Address:


URL:Type the characters you see in the picture above.

(note to spammers: Comments are audited as well. Your spam will never make it onto my weblog, no need to automate against this form)

Comments:


Remember info?