February 13, 2009
Konkurrerende friheder

Storbritannien har nægtet Geert Wilders indrejse for at slippe for besværet, og politisikringen af en påtænkt offentlig fremtræden. Det er jeg sikker på de fleste, også af Wilders' støtter anerkender englændernes ret til, det er deres land og de bestemmer over grænsen. Det er skidt for det europæiske frisind når man bliver gidsel i sit eget land, ikke fordi man ikke må rejse ud, men fordi de andre ikke vil have en ind. Wilders er langt ude. Ikke på en korporativ nationalistisk højrefløj, men på en institutionsafviklende libertariansk højrefløj - som så har fået iblandet en fuld ration islamkritik. Gennemførte man Wilders' politik, ville man givetvis krænke nogle hollandske statsborgeres ret til at leve som de vil. Men Wilders' udtalelser forhinder ikke en sjæl i at tro på Islam, uanset om Islam er som Wilders siger eller ej.
I modsætningen mellem engelsk territorial integritet og Wilders' bevægefrihed, burde bevægefriheden have vundet.

Posted by Claus at February 13, 2009 03:28 AM | TrackBack (0)
Comments (post your own)

Jeg synes at det er dobbelt ironisk, eftersom Wilders bliver ramt af sin egen type politik. Når man deler verden op i "dem" og "os", risikerer man at man ind imellem bliver i "dem" kategorien. Den anden ironi er således at England som ikke vil være i Wilder kategorien således bliver det, ved at putte ham i "dem" kategorien. Vi kan kun vise det moralske i menneskerettighederne ved at følge dem til punkt og prikke.

Posted by: Poul Krogh on February 16, 2009 2:13 PM

Det var ogsaa det jeg proevede at antyde. Dobbelt ironisk kan vist ikke engang rigtige goere det.

Posted by: Classy on February 16, 2009 2:23 PM
Help the campaign to stomp out Warnock's Dilemma. Post a comment.
Name:


Email Address:


URL:Type the characters you see in the picture above.

(note to spammers: Comments are audited as well. Your spam will never make it onto my weblog, no need to automate against this form)

Comments:


Remember info?