November 26, 2009
Ugens blogfund

Der var faktisk et par kandidater - en sjælden uge - men vinderen er helt klart trendbloggen fra datingsitet OkCupid. Trends skal her forstås ikke som fashion-bullshit, men faktisk som hvad det egentlig betyder: Hvordan kan vi se folk faktisk opfører sig, hvis vi kigger på data i vores datingsite.

Det er supersjovt at læse.

Nyeste post handler om hvordan kvinder bedømmer mænd langt hårdere, udseendemæssigt, end mænd bedømmer kvinder; til gengæld henvender kvinderne sig gerne til de uskønne mænd også, mens mænd helt klart henvender sig mest til de kvinder, de anser for smukke.

Tidligere undersøgelser af køn og race afslører masser af sjov dynamik; f.eks. at race betyder utroligt meget for om man får svar eller ej når man skriver, og at flad internetspeak er et super turn off. Skriver man ordentligt og er interesseret i den anden går det meget bedre. It ain't rocket science, men tallene er stadig sjove at kigge på i praksis.

Religions- og racekortene for matches er opsigtsvækkende fyldt med forskelle. Alle slags kvinder vil gerne skrive med hvide mænd, ingen slags mænd vil skrive med sorte kvinder. Muslimer og hinduer udgør hver for sig ret lukkede datingsfærer, mens jøder og ikkereligiøse generelt går godt i spænd med de fleste andre slags mennesker.

Posted by Claus at November 26, 2009 12:13 PM | TrackBack (0)
Comments (post your own)
Help the campaign to stomp out Warnock's Dilemma. Post a comment.
Name:


Email Address:


URL:Type the characters you see in the picture above.

(note to spammers: Comments are audited as well. Your spam will never make it onto my weblog, no need to automate against this form)

Comments:


Remember info?