January 20, 2010
To science fiction-spørgsmål

Spørgsmål 1:

Skynet, fra Terminatorserien. Udover at det hele naturligvis er urealistisk, så tror jeg det mere specifikt urealistiske, også i et "why the future doesn't need us" perspektiv, er, at Skynet virker så godt allerførste gang det er i brug. Det ville være fuldstændig uhørt. Det mest sandsynlige er nogle virkelig rådne, totalt uduelige, tidlige forsøg på at overtage verdensherredømmet. Hvis vi så udvikler en bedre fjende, så har vi da bare været for dumme.

Spørgsmål 2:

Vi tager aldrig til Mars, nøjes med robotter deroppe, fordi flyveturen er lang og besværlig. Og så virker robotterne uden ilt. Den menneskeløse robotkoloni udvikler sig og sender en masse dejlige grundstoffer tilbage til den sultende jord, indtil pludselig....
Findes den idé allerede realiseret derude et sted?

Nedtælling: Jeg er 12 posts fra post nr 4000

Posted by Claus at January 20, 2010 02:22 PM | TrackBack (0)
Comments (post your own)

ad 2: minder (lidt) om en blanding af Red Planet og Mission To Mars.

Posted by: Bo on January 20, 2010 5:01 PM

Da ikke udover at de foregaar på Mars? I begge er det aliens/marsboer, der er problemet.

Posted by: Classy on January 20, 2010 5:11 PM

Jep - du har ret.
Jeg fik blandet dem sammen med en film hvor de har en eller anden venlig hunde-agtig robot, som så vender sig mod dem. Kan simpelthen ikke komme i tanke om hvad den hed.

Posted by: Bo on January 20, 2010 9:07 PM

Hvad med Moon? Har ikke set den endnu, men den lyder lidt henad dit andet spørgsmål (selvom det selvfølgelig ikke er robotter der er på månen, men én mand...) http://en.wikipedia.org/wiki/Moon_(film)

Posted by: Mark Jensen on January 21, 2010 1:31 PM
Help the campaign to stomp out Warnock's Dilemma. Post a comment.
Name:


Email Address:


URL:Type the characters you see in the picture above.

(note to spammers: Comments are audited as well. Your spam will never make it onto my weblog, no need to automate against this form)

Comments:


Remember info?