April 16, 2010
Ny blog - hvad sker der egentlig digitalt i København?

Sker der noget, sådan rent digitalt, i København og omegn? Er der et levende startup-miljø? Selvfølgelig gør der det, og selvfølgelig er der det, men jeg synes det kan være svært helt at få øje på det; der mangler et mikromedium, der fortæller om lige netop det, så det ikke bare drukner i nyheder om politik og IT-afdelinger og kampagner og what have you, der ellers berører de digitale nyhedsmedier.

Det kan også være svært at danne sig et overblik over hvad der egentlig findes af bikse derude, over hvem, der laver den, hvordan det går og hvordan deres erfaringer er med produktet, funding, vores lille hjemmemarked og det - som regel nødvendige - spring til udlandet.

Så nu er jeg gået igang med at lave et: (((wide antenna))).

I første omgang en blog med nyheder om upstarts i hovedstaden og øresundsregionen, og en kalender med begivenheder, der er relevante for folk, der er interesserede i startups.

Der er en masse ting jeg ikke har bestemt endnu, sproget f.eks., men kig forbi og ikke mindst fortæl mig, hvad du synes jeg bør fortælle om.

Posted by Claus at April 16, 2010 06:46 AM | TrackBack (0)
Comments (post your own)
Help the campaign to stomp out Warnock's Dilemma. Post a comment.
Name:


Email Address:


URL:Type the characters you see in the picture above.

(note to spammers: Comments are audited as well. Your spam will never make it onto my weblog, no need to automate against this form)

Comments:


Remember info?