December 05, 2011
Min blog lider af alvorssyndrom

Der var engang hvor bloggen både var Twitter, FB, G+ og blog, altså både hurtige quips, sjove indslag, korte reaktioner på linkindtryk og så ting jeg faktisk satte mig ned for at skrive.
Så kom Twitter og siden Facebook og tog livet af de korte og sjove indslag - de finder simpelthen bedre publikum der, og er nemmere at fyre af der.
Siden kom så Google+, og det tog livet af linkreaktionerne, fordi man faktisk kan have en fornuftig samtale om links der.

Konsekvensen er at bloggen står tilbage til at modtage de lange og gennemarbejdede indslag, og det skaber jo lidt præstationspres. Det er mest for mig selv, for bloglæsning er næsten ophørt, men så som noget at linke til. Der sker så ofte det at tiden lidt løber fra blogpostideerne før jeg får dem skrevet, og så stiger kvalitetskravet endnu mere

Dette bare for at sige at jeg ikke opfatter denne blog som død på nogen måde, selvom den er infrekvent - lige nu har jeg i lageret 3-4 væsentlige posts, som tiden løb fra eller noget - men de må udkomme i en slags årsslutretrospektiv.

Posted by Claus at December 05, 2011 09:57 AM | TrackBack (0)
Comments (post your own)
Help the campaign to stomp out Warnock's Dilemma. Post a comment.
Name:


Email Address:


URL:Type the characters you see in the picture above.

(note to spammers: Comments are audited as well. Your spam will never make it onto my weblog, no need to automate against this form)

Comments:


Remember info?