November 22, 2015
Skrøbelighed

En af ugens store forbedringer her på classy.dk, var at jeg fik rettet nogle fejl på min blog, så det bliver en god del nemmere at poste igen - og det vil jeg derfor begynde at gøre.

Det har været hyggeligt med al det snak på de sociale medier, men hold nu op, hvor er det uholdbart i længden. 98% flow og 2% stock. Det er der ingen fremtid i. Arbejde er mest værd, hvis det akkumulerer - og lige meget hvor glad jeg er for mit follower-count på Twitter, så er det ikke rigtig der, det akkumulerer. Det gør det her. 

Morten Gade er utilfreds med min CSS - og den er også pivgammel, 5 jobs siden og 10 år gammel, faktisk - men hey it works, og jeg kan stadig bruge den. Der er så meget skrøbeligt lort på nettet som er dukket op og forsvundet siden. Jeg har links til en god sjat af de døde services ovre til højre på min blogs forside - alt det jeg samlede sammen der - er pouf  væk. Planen er kort sagt at gå tilbage til at have den her som centrum og de andre som sludren rundt om den her. Eller andre "mine egne steder"-steder. 


UPDATE: Tak til både Steffen og Mogens, for at indrapportere fejl i mit RSS-feed. Det er en fornøjelse at vide at det stadig har abonnenter. Fejlen er rettet (tror jeg nok).

Posted by Claus at November 22, 2015 11:14 AM | TrackBack (0)
Comments (post your own)
Help the campaign to stomp out Warnock's Dilemma. Post a comment.
Name:


Email Address:


URL:Type the characters you see in the picture above.

(note to spammers: Comments are audited as well. Your spam will never make it onto my weblog, no need to automate against this form)

Comments:


Remember info?