August 26, 2011
It'll do.

On the eve of Jobsos exit, let's have another look at the famous video where Steve Ballmer responds to the iPhone

The interesting thing here actually isn't how ridiculously wrong Ballmer was about the success of the iPhone, but rather what he says about his own product - a recent winphone from Motorola

It's a very capable machine. It'll do music, it'll do internet, it'll do email, it'll do instant messaging[...]

It'll do. Everything about that statement is wrong, from the words 'capable' and 'machine' to the itemized lists of features on the phone that'll do. Nobody wants something that'll do. Well, maybe toilet paper.

Posted by Claus at 09:15 AM
August 17, 2011
Spol tilbage, tryk play

Jo ældre jeg bliver, jo værre bliver det at komme tilbage fra en ferie. Jeg slukker simpelthen bedre ned, mens jeg er væk, tror jeg. Og derfor er det mere besværligt at komme op i sving igen.
Årets ferie bød på 200km alpestier med 7500m stigning undervejs. Det er meget let stigning og meget lang vej - men der røg et par flade etaper på undervejs. Det er også meget langt på 14 dage - min planlægning havde ikke været perfekt. Al den motion gjorde at jeg ikke fik læst hvad jeg plejer, selv om jeg i år var bevæbnet med Kindle - ideelt i rygsækken, da den vejer så lidt og rummer så meget - og ret skal være ret, den uge jeg gik alene var lige længe nok. Så meget eremit er selv ikke jeg. Jeg skulle have fundet mig en makker, eller kortet turen til måske 3 dage. Men pænt var der, og vejret var rimeligt undervejs, og jeg lavede ingen dumme ulykker, kun lidt hyggeskvat på en særlig mudret dag.

Før jeg tog afsted havde jeg truet med en serie blogposts om matematik. De bliver muliggjort af miraklet MathJax - matematisk notation i browseren uden besvær - og vil være at finde herovre i fremtiden.

Posted by Claus at 11:42 PM