November 17, 2003
Helge Sander i Microsoft PR fælde

Fantastisk nyhed i Politiken idag. Helge Sander (eller Politikens journalist) må have overset at en af de nye features i Office 2003 er at dokumenter nu er i XML format, så det er en meget lille indrømmelse fra Microsoft nu at "åbne formaterne" - tværtimod er det smart for MS, for man er nødt til at opgradere sin Office til den nye (noget det ellers kan være svært at finde en grund til) for at informationerne er nyttige. I Politiken er det blevet "Helge Sander har talt et alvorsord med Bill Gates". As if.
Der er en flig nyttig information i historien, nemlig den at MS faktisk har offentliggjort skemaerne for words XML format - men det var jo blevet reverse-engineeret indenfor nogle uger eller måneder alligevel.

[UPDATE] MS giver faktisk også regeringen positivt spin for samarbejdet, så måske er jeg for kynisk. Jeg tror nu på at det er et tilfælde at Danmark lige kom først - det må have været et planlagt træk fra starten af.

Det betyder dog måske at denneher MS bashing historie er en skrøne.

Posted by Claus at November 17, 2003 03:20 PM | TrackBack (0)
Comments (post your own)
Help the campaign to stomp out Warnock's Dilemma. Post a comment.
Name:


Email Address:


URL:Type the characters you see in the picture above.

(note to spammers: Comments are audited as well. Your spam will never make it onto my weblog, no need to automate against this form)

Comments:


Remember info?