June 22, 2004
The Matrix: Euro 2004 edition

Målgennemsnittet har efter dagens kampe med ialt 10 mål rettet sig til 2.55. Det er ikke rekord for en slutrunde og traditionelt daler det lidt i kvart- og seminfinaler fordi der er mere på spil, men det er bedre end de kedelige mesterskaber for 4 år siden. De fleste af de mnange mål kan nu genses som om du var med i The Matrix med virtuelle kamerature fra tilrige vinkler i BBC's Virtual Replay (tak for link Frede!). Her kan man gennemse 4D modeller (3 rum dimensioner og en tidsdimension) af alle målgivende spilsituationer og også af nogen af dem der bare var tæt på.
Det er kort fortalt oversejt. Man ser tydeligt Nistelrooys offside. Man ser tydeligt hvor frækt det første danske mål mod Bulgarien er. Man kan vælge et lækkert 1. persons "boldcam" og hvis der er noget der går lidt for hurtigt kan man gennemspille målene i helt ned til 1/8 tid mens man veksler mellem skudvinklerne. Kanong.

Posted by Claus at June 22, 2004 12:36 AM | TrackBack (0)
Comments (post your own)
Help the campaign to stomp out Warnock's Dilemma. Post a comment.
Name:


Email Address:


URL:Type the characters you see in the picture above.

(note to spammers: Comments are audited as well. Your spam will never make it onto my weblog, no need to automate against this form)

Comments:


Remember info?