August 18, 2004
Danmarks mest humorforladte virksomhed: Kunde & Co

[UPDATE: Justeren kommenterer - se også nedenfor]

Og efter 9 måneders åbningstid løb Styrelizeren for første gang ind i en totalt humorforladt udbyder af et website. Og det var ikke engang et interessant sted, men istedet det røvsyge website for Kunde & Co. Som om det var af hensyn til deres lamme branding religion styrelizeren er opfundet. Det tog 9 måneder før der var nogen der kom på den idé. Men ringet op det blev jeg mandag formiddag:

"Er du klar over at det I gør er ulovligt! I må ikke sådan bruge vores billeder på jeres site."
Hvorfor spørger den slags folk aldrig pænt først?
Det fremgik naturligvis at de i virkeligheden bare var bange for at at den styrelizede udgave skulle blive forvekslet med den rigtige. Jeg gjorde opmærksom på at vi omhyggeligt sætter et Lodret.dk banner øverst for at undgå den risiko.
"Der er ikke noget banner på siden her!".
Nå, for søren den var værre. "Kan du ikke sende mig et skærmdump, så jeg kan se hvad der er galt"
Skærmdump fremkom - med banner.

Efter således at være overbevist om virksomhedens cluelessness i webretning var der jo ikke andet for end at lave en blokliste, sådan at Kunde ser sådan her ud. Så nu sover de sikkert roligt om natten hos Kunde, deres firmareligion er intakt. I skrivende stund kan man dog stadig pornolize Kunde & Co's site (da jeg gjorde det blev det istedet hjemmeside for virksomheden Kneppe og Co), ligesom man stadig kan oversætte det til hollandsk.

[UPDATE: Justeren kommenterer og gør, korrekt, opmærksom på at der intet er man kan gøre for at forhindre at man bliver kørt gennem en service som styrelizeren. Lige meget hvor mange bloklister vi laver vil der være andre ressourcer der peger på de samme data og vi kan aldrig få blokket dem allesammen]

Posted by Claus at August 18, 2004 06:46 PM | TrackBack (0)
Comments (post your own)
Help the campaign to stomp out Warnock's Dilemma. Post a comment.
Name:


Email Address:


URL:Type the characters you see in the picture above.

(note to spammers: Comments are audited as well. Your spam will never make it onto my weblog, no need to automate against this form)

Comments:


Remember info?