January 26, 2005
Og her er så grunden til at det ikke er Haarder vi skal bekymre os om

Føj for satan.

Jeg kan ikke rigtig komme på andre kommentarer til Dansk Folkepartis totale udsalg af al rimelighed eller menneskelighed i jagten på flere fremmedhadske stemmer. Der er ingen væsentlig forskel på det totale fremmedhad DF repræsentere og den europæiske stemning før 2. verdenskrig.
Der er nogen forskellige ting man ikke må kalde sådan nogen som Pia Kjærsgaard og i denne situation har man lyst til at anvende dem allesammen. Det er så stanghamrende sjofle, nationalistiske forslag at man sidder og tænker om et parti der mener sådan burde være lovligt overhovedet. Hvis Danmark havde været tysk allieret under 2. verdenskrig så ville udtalelser som Kjærsgaards udløse en international reaktion som den der har været mod Haider i Østrig.

Lad os lige opsummere hvorfor DF er rædselsfuldt:

  • Udvisninger af hele familier på grund af familiemedlemmers kriminalitet er helt på linie med de anti-semitiske udvisningskampager i lande som det totalitære polen i 1968. Vi venter bare på forslaget om egentlige masseudvisninger fordi det jo "er dem der er skyld i alle ulykkerne".
  • Forbud mod at tale andet end dansk i det offentlige system er dels komplet ugennemførligt og dels i tråd med enhver totalitær nationalistisk stats ambitioner. Det er kort og godt en fascistisk idé.
  • Hele "Frisk pust over landet" kampagnen har et ubehageligt ekko af støvletramp.
  • At lukke grænsen til Sverige er komplet idiotisk og ugennemførligt.
  • At sænke den kriminelle lavalder til 12 er bare svinsk.
  • At sammenkæde en indsats mod vold og voldtægt med en indsats mod indvandring og flygtningestrøm er demagogi som Goebbels ikke kunne have gjort bedre. [UPDATE: Jeg kan faktisk ikke finde sammenkædningen andre steder end i Politiken. Er den selvopfundet? Nej Jyllands-Posten har den også - det er vist Ritzau]

Stem for guds skyld på nogen der ikke holder Pia ved magten.

Posted by Claus at January 26, 2005 07:29 PM | TrackBack (0)
Comments (post your own)
Help the campaign to stomp out Warnock's Dilemma. Post a comment.
Name:


Email Address:


URL:Type the characters you see in the picture above.

(note to spammers: Comments are audited as well. Your spam will never make it onto my weblog, no need to automate against this form)

Comments:


Remember info?