November 14, 2005
Journalist, tag dig sammen

En grund til at blogs vil vinde over aviserne til sidst er at aviserne er fuldstændig ligeglade med om det de skriver er vigtigt eller sandt. Dagens eksempel er en helt i gennem lam historie i politiken om at Uffe Elbæk skulle have stjålet en valgrap fra en københavnsk SF rapper (jep, så dum er historien). Det tager ca 5 sekunders lytning at afgøre at historien absolut intet har på sig. (Eneste forbehold i historien er at Andy (som rapper for SF) på Google ejer udsagnet "din by, dit valg"). Hvorfor skal den overhovedet i avisen.

Når det er sagt så er der ingen tvivl om at Uffe Elbæk er pisseirriterende, faktisk endnu mere irriterende end den lækre kandidat Klaus Bondam, og det siger ikke så lidt. Og man forstår godt at det er en SF'er der er særlig irriteret på Elbæk. Han er, som det fremgår af før-linkede interview, en klar SF overløber, der har skiftet parti og nu hellere vil være radicool. Interviewet fra P1 er fra dette årtusind og alligevel sidder Uffe Elbæk fast i et verdensbillede anno 1978. Man mistænker derfor velmenende ideologisk fallitbo af værste skuffe

Posted by Claus at November 14, 2005 08:52 AM | TrackBack (0)
Comments (post your own)
Help the campaign to stomp out Warnock's Dilemma. Post a comment.
Name:


Email Address:


URL:Type the characters you see in the picture above.

(note to spammers: Comments are audited as well. Your spam will never make it onto my weblog, no need to automate against this form)

Comments:


Remember info?