February 11, 2006
Grisen eller Krisen?

Jeg kan ikke helt bestemme mig for hvorvidt fredagens udgave af Clement Direkte (stadig slemt at se på i flere minutter ad gangen, gud ske lov for fjernkontrollen som dosekontrol) med muhammed-tema var velkomment eller ej. Det var lykkedes for Clement at få Ahmed Akkari til at betragte situationen "uhøjtideligt" og endda joke med den (titlen var en Akkari replik i showet), men ærligt talt - her skal sgu ikke grines, og da slet ikke med imamerne så længe deres powergrab bliver ved med at fortsætte, nu udvidet med tilsvininger af herboende moderate.
Vi er i sådan en 'google.cn' situation (dilemma: "Skal vi samtale med en totalitær samtalepartner?"), med det modsatte fortegn at Akkari ikke står for at gøre samtalen bedre, men derimod for at gøre den værre som medansvarlig for den voldelige eskalering. Ville vi tale med Kina om søgemaskiner hvis de netop havde fængslet dobbelt op af folk der havde talt for højt (og mere uhyggeligt: Ved jeg egentlig overhovedet om de har eller ikke har det?)

Posted by Claus at February 11, 2006 12:56 PM | TrackBack (0)
Comments (post your own)
Help the campaign to stomp out Warnock's Dilemma. Post a comment.
Name:


Email Address:


URL:Type the characters you see in the picture above.

(note to spammers: Comments are audited as well. Your spam will never make it onto my weblog, no need to automate against this form)

Comments:


Remember info?