March 13, 2006
Anja Andersen: Jørgen Leth sagen II

Pseudo-nyhedsstrømmens fuphed er i tiltagende. Historien om Anja Andersens hidsighed, undskyldning, quick polls i BT med spørgsmålet

Anja Andersen er en
  1. Hidsigprop
  2. Lesbisk furie

- og senest de absurde udelukkelser fra sporten, er en slags Jørgen Leth sag - i light-udgave. Flere medier (men altså ikke BT) har set det som en anledning til ikke at koge med, fordi det gik så grueligt galt i Leth-sagen.

Mest interessant er dog historiens

  1. Sammenpressede tidsforløb
  2. Totale ligegyldighed

Der skal dog tilbage stå en varm tak til Foreningen Danmark for at vise ved eksempel at frihed, den mest elementære af alle rettigheder, stadig er en virkelig svær en at greje i rundkredsen ved lejrbålet. Her er Socialdemokratiets problem i en nøddeskal: Hvis ikke man kan lykkes med at omformulere social indignation og fællesskabsfølelse til et budskab med plads til frihed og uden den repressive tone i Dansk Folkeparti, så er der virkelig ikke rigtig noget tilbage. For mig er det helt klart at der er en politisk position sådan ca. der, men der er godt nok ikke mange der formulerer den.
(og nej, De Radikale er ikke løsningen. De Radikale er for glade for at være et skarpt nicheparti til at kunne skabe den platform jeg tænker på.)

Posted by Claus at March 13, 2006 01:46 AM | TrackBack (0)
Comments (post your own)
Help the campaign to stomp out Warnock's Dilemma. Post a comment.
Name:


Email Address:


URL:Type the characters you see in the picture above.

(note to spammers: Comments are audited as well. Your spam will never make it onto my weblog, no need to automate against this form)

Comments:


Remember info?