March 20, 2006
Mens solen skinner, vi lytter til den nye Prince plade og venter på den nye Morissey plade

Prince rocker på den nye plade - den lyder som en af de studieplader fra 80erne der blev lavet stort set uden andet personnel end Prince. Fedt for mig, så kan jeg tænke tilbage på det dejlige år 87->88 hvor Princes nyeste plade var Sign O' The Times, hvor jeg havde det store værelse oven på med altanen, hvor jeg havde alle min brors plader (og iøvrigt mit hår).
Samtidig kan man så forlods glæde sig til at Morrissey både kommer med en ny plade og til Roskilde, og det kan man da passende gøre i selskab med Douglas Coupland i Guardian, der åbenbart er fan.

[btw: Ingen tvivl om at anmelderne har ret når de ærgrer sig over at ordene på Princes plader er blevet så fantastisk ligegyldige at det er et problem, selv om rocktekster i al almindelighed er ret ligegyldige for oplevelsen]

Posted by Claus at March 20, 2006 05:27 PM | TrackBack (0)
Comments (post your own)

ah great, this reminds me of evenings of searching for just one more title of a "the smiths" song in douglas couplands "girlfriend in a coma"

Posted by: florus on March 20, 2006 6:14 PM
Help the campaign to stomp out Warnock's Dilemma. Post a comment.
Name:


Email Address:


URL:



Type the characters you see in the picture above.

(note to spammers: Comments are audited as well. Your spam will never make it onto my weblog, no need to automate against this form)

Comments:


Remember info?