March 21, 2006
Legoisme

Inden nationen koger fuldstændig over i raseri over LEGO klodsen der bliver brugt i en anti-racisme kampagne af FN, så var det måske værd lige at afkode plakaten: Det er LEGO-klodsen der bliver forfulgt, ikke den der forfølger.

Men ja, hvis Pia Kjærsgaard kan finde ud af at aflæse den forkert så kan de sikkert også gøre det andre steder og timingen stinker. At tro at det er en koordineret FN kampagne mod Danmark er der nok omvendt ikke bund i.

[UPDATE: Flere læsninger]

Posted by Claus at March 21, 2006 08:59 AM | TrackBack (0)
Comments (post your own)

FN's talsmand siger ( http://politiken.dk/VisArtikel.iasp?PageID=444386 ) at designerne bag plakaten formentlig ikke har vidst at Lego er dansk. Mon ikke de fleste danskere vil (fejl)tolke plakaten ligesom bomben i turbanen blev det.

Posted by: tveskov on March 21, 2006 10:15 AM

Fejltolkningen er sikkert allerede godt i gang. Jeg kom i tanke om en anden l?sning mens jeg gik p? arbejde: En stor sammenfiltret masse af muslimer der trues af en ganske vist enkeltst?ende, men til geng?ld firkantet, dansk klodset etellerandet...

Posted by: Claus on March 21, 2006 10:18 AM
Help the campaign to stomp out Warnock's Dilemma. Post a comment.
Name:


Email Address:


URL:Type the characters you see in the picture above.

(note to spammers: Comments are audited as well. Your spam will never make it onto my weblog, no need to automate against this form)

Comments:


Remember info?