August 17, 2006
De stakkels borgerlige modstandskæmpere

Velrettede spark fra Henrik Føhns mod den ubegrundede og iøvrigt også forkerte påstand at det er svært at komme til orde i som borgerlig i Danmark og at medierne skulle være ensrettede. Knap så velrettede hug lidt senere. Opfordringen til at slette kommentarer er malplaceret. Derimod kan man med fuld ret undre sig over at Kim Møller synes det er fedt at lade den diskuterede kommentar stå alene. Og så kan vi også lige en passant minde om at Kim Møller trods alt gerne bruger en hel blogpost på at dokumentere et ubehageligt personangreb på Pia Kjærsgaard anderswo selv om han gerne overhører forslaget om at røvpule Jytte Klausen med en lufthammer på sin egen blog. Men det er selvfølgelig bare for at opnå balance i et skævvredet mediebillede. Hvor man sjovt nok sjældent hører nogen røvpule hverken Pia Kjærsgaard eller Jytte Klausen.

Jeg tror jeg vil lade kommentarsporet på denneher post være lukket, så kan folk snakke på deres egne blogs hvis de gider.

Posted by Claus at August 17, 2006 05:48 PM | TrackBack (0)
Comments (post your own)
Help the campaign to stomp out Warnock's Dilemma. Post a comment.
Name:


Email Address:


URL:Type the characters you see in the picture above.

(note to spammers: Comments are audited as well. Your spam will never make it onto my weblog, no need to automate against this form)

Comments:


Remember info?