September 06, 2006
Og dagens anden afsløring...

Den foregående historie handler forresten ikke om terrorhistorien, men i anledning af terrorhistorien er der et par ting jeg ville ønske man kunne få svar på:


  • Hvor mange andre trusler overvåger PET lige nu?
  • Hvor kommer sporene fra - aflytninger i stor skala, eller tips fra moderate muslimer eller noget helt tredie? Hvis nu det var så heldigt at det var den midterste mulighed, ville det så ikke have en fantastisk afdæmpende effekt på terroren i sig selv hvis det blev klart for terrorister in spe at der er modstand mod dem fra nogen man må formode de tænker på som "deres egne".

Lykkeligvis er der blevet effektueret ganske få terroraktioner i vesten. Dramatiske, dræbende og sørgelige, men dog få i antal. Antallet af præ-forbrydelses anholdelsesaktioner i vesten overstiger antallet af terrorangreb i vesten. Afhængig af falsk positiv raten betyder det at terrorister har en virkelig dårlig chance for at lykkes med deres angreb. Hurra for det. Måske betyder det også at viljen blandt indvandrere til at bombe eget hjemland alligevel har sine begrænsninger. Ikke at jeg er i tvivl om at én bombe er for meget allerede.

Posted by Claus at September 06, 2006 12:21 AM | TrackBack (0)
Comments (post your own)
Help the campaign to stomp out Warnock's Dilemma. Post a comment.
Name:


Email Address:


URL:Type the characters you see in the picture above.

(note to spammers: Comments are audited as well. Your spam will never make it onto my weblog, no need to automate against this form)

Comments:


Remember info?