January 02, 2007
Krøniken: De må have hadet at lave den

Den eneste rimelige forklaring på det urimeligt lave niveau af det sidste Krøniken-afsnit er at de simpelthen må have hadet at lave det, allesammen. Mest af alt, forfatter Stig Thorsboe. Det var næsten lige så slemt som en episode af Mor er Major eller den der lamme humorserie med Peter Schrøder som postbud og far. En 9. klasse ku have lavet det bedre. Slatne setups: "Jeg må påpege faren ved at bruge burn-in salen, fyldt med kørende apparater, til lagerlokale". Femten minutter senere: "Det brænder", total mangel på egentlig handling eller spænding eller udvikling og så kronen på værket: Den absurde forløsning af den forlængst afgassede kærlighedshistorie med Palle og Ida.
Oven i det, desværre lidt vel rigeligt af den slemme skæbne serien undgik i ganske mange afsnit: Troen på at seerne i ramme alvor finder produktionsoptimering på en TV-fabrik spændende og menneskelig engagerende. I Heimat havde en af personerne en optisk fabrik, men betyder det at afsnit efter afsnit handlede om glasslibning? Nej, vel.

Posted by Claus at January 02, 2007 04:14 AM | TrackBack (0)
Comments (post your own)
Help the campaign to stomp out Warnock's Dilemma. Post a comment.
Name:


Email Address:


URL:Type the characters you see in the picture above.

(note to spammers: Comments are audited as well. Your spam will never make it onto my weblog, no need to automate against this form)

Comments:


Remember info?