January 26, 2007
Middelalderen er nær

Vorherre bevares. Lolland-Falsters biskop mener at himlen er ved at falde ned om ørerne på os. Bogstavelig talt. Det er ganske vist en fiks journalist på Ritzau, der har lokket biskoppen i fælden ved at spørge om han mener den globale opvarmning og krigen i Irak i virkeligheden er opvarmning til noget helt andet, nemlig selveste Dommedag, men at biskoppen er gået i fælden er da usandsynligt dumt. Han burde gå af. Virkelig. Jeg gad nok vide hvor mange bispe journalisten var nødt til at ringe til før der var en der sagde noget så lårklaskende underholdende. Måske har de en manual hvor der står man bare skal ringe til ham fra Maribo hvis man vil høre noget dumt, ligesom de ringer til ham fra Århus hvis de vil høre noget om samfundet eller superligaen.
Det skal fedt hjælpe, hvis vi som et andet forslag lyder skal have mere biskoppeligt styr på hvad man må sige i præstekåbe.

Posted by Claus at January 26, 2007 05:45 AM | TrackBack (0)
Comments (post your own)
Help the campaign to stomp out Warnock's Dilemma. Post a comment.
Name:


Email Address:


URL:Type the characters you see in the picture above.

(note to spammers: Comments are audited as well. Your spam will never make it onto my weblog, no need to automate against this form)

Comments:


Remember info?