January 26, 2007
Engang Romer altid Romer

Nu hvor priserne regner ned over Knud Romer Jørgensen - Gyldne Laurbær forleden og Weekendavisens idag så er det værd at huske sig selv på et mindeværdigt TV indslag fra det underlige programRottweiler (tak, Carsten!) med Trine Gregorius hvor en hel masse mennesker stod i en cirkel i et tomt betonbyggeri og dissede hinanden (er der nogen der kan huske hvad det hed? Schäfer ligesom magasinet, måske? Synes det var noget med en hund). Det mindeværdige indslag er hurtigt beskrevet. I halvcirklen den aften var Pia Kjærsgaard og også Knud Romer Jørgensen, og undervejs blev der snakket om at "man da selvfølgelig skal tale dansk i Danmark", med vanlig selvtilfreds småtskårenhed af Pia Kjærsgaard. Det fik Knud Romer til simpelthen at skifte til at tale tysk og vedblive at tale tysk.
Dengang kunne man kun tænke "Alright, hård melding og godt kørt". Nu hvor man kan Romers personhistorie er scenen en del nemmere at forstå. Hvis man vil have den for fuld udblæsning kan man eventuelt lytte med et stykke inde i dette radioprogram hvor man får historien om Romers tyske mor og udstødelsen i lillebyen i fræsende sammendrag.
Bonuslink: Et lidt andet møde med tyskheden fra samme forfatter. Det er på grund af den tekst Romer selv siger at "alle fremtidige job i reklamebranchen er udelukket for ham".

Posted by Claus at January 26, 2007 12:21 PM | TrackBack (0)
Comments (post your own)

Rottweiler

Posted by: cj on January 26, 2007 12:52 PM

Ah, det lettede - det *var* noget med en hund.

Posted by: Claus on January 26, 2007 12:53 PM

Jeg har ikke set tv-programmet, men jeg har hørt Løkkegaards, og kan huske at jeg blev rystet over beretningen om Knuds mor og om hele familiens udstødelse... mega-mobning.
Sejlt, at han talte tysk som reaktions på PKs småtskårenhed!

Posted by: Lisa on January 26, 2007 1:37 PM
Help the campaign to stomp out Warnock's Dilemma. Post a comment.
Name:


Email Address:


URL:Type the characters you see in the picture above.

(note to spammers: Comments are audited as well. Your spam will never make it onto my weblog, no need to automate against this form)

Comments:


Remember info?