February 08, 2007
Classy.dk på CIO forum

Hvad sker der for Føhns? Det sidste jeg hører fra ham er "spørgsmålet er om jeg tør citere jer", og det næste jeg hører - fra en tidligere kollega i publikum, der genkender min kolerik - er "Nå, du var nok på CIO forum". Altsammen fordi Føhns har læst følgende tekst højt til sit publikum (på spørgsmålet: Hvorfor dropper de unge IT?)::

Fordi der er nogen - pædagoger, forældre, medier, teknologien, tidsånden - der har overbevist en generation om at der ER et spøgelse inde i maskinen og at den historie spøgelset fortæller er vigtigere/sjovere/mere anerkendelsesgenererende end det til fodnoterne relegerede faktum at det er os selv, der skal lave spøgelset og at det faktisk er det, der er det sjoveste.

Det hjælper ikke at lige præcis dansk IT er noget så fucking røvkedeligt, 95% whipped af Microshaft, og at succeshistorierne i dansk IT allesammen handler om bogholderi og regnskabsføring.
Come to think of it. “Jeg er i IT” er så lamt og lavstatus at jeg selv synes det er helt pinligt at indrømme det. Kan verden blive mindre sexet end IT? Jeg spørger bare.

Det er OK, Føhns. Jeg kan tage det. Jeg er i IT.

- og hvis man simpelthen er for træt til min stil, så kan man jo læse Trine Marias mere konstruktive udsagn i samme retning, som vist også var med på det blåskjortede forum.

Posted by Claus at February 08, 2007 08:12 AM | TrackBack (0)
Comments (post your own)

Jeg citerede dig anonymt. Jeg var jo ikke klar over, at din retorik var så nemt genkendelig for tidligere kollegaer. Men din identitet blev ikke afsløret for mængden. Det var jo et godt citat. Trine-Marias også.
Håber ikke, at du bærer nag. Hvem er i øvrigt for træt til din stil? Er der nogen, som er ude efter dig?
Hvorfor virker det der it-imity i øvrigt ikke på min Nokia N93? ;-)

Posted by: FØhns on February 8, 2007 11:22 PM

Det er da mere end OK. Anonymt eller med navns nævnelse. Gå amok. Jeg blev bare lidt overrasket, og jeg ville da gerne have set hvordan CIO'sene reagerede på den.
Træt af stil: Jeg selv af og til f.eks.

Og - vi har N93 brugere der ka få det til at funke - med generic versionen. Prøv det ud.

Posted by: Claus on February 8, 2007 11:27 PM

Jeg synes kun om at blive citeret, hvis der bliver videoblogget samtidig :-)

Og jeg er da ikke i IT - under nogen omstændigheder - ever - så kedelig bliver jeg bare ikke - ever!

Posted by: Trine-Maria on February 12, 2007 10:50 PM

La' da' vær' Trine-Maria. Du er IT's (u)kronede blog-dronning. Så digital bliver jeg bare ikke - ever!

Posted by: Claus on February 12, 2007 10:52 PM
Help the campaign to stomp out Warnock's Dilemma. Post a comment.
Name:


Email Address:


URL:Type the characters you see in the picture above.

(note to spammers: Comments are audited as well. Your spam will never make it onto my weblog, no need to automate against this form)

Comments:


Remember info?