October 01, 2007
Tumblr Rockr

Jeg er superglad for min tumblelog - Tumblr er responsivt og deres "share on tumblr" bookmarklet er den bedste af slagsen.
Der er nogen kinks: For det første har de ikke en "download alt det du har proppet på tumblr" knap. Så man skal til at arkivere sit feed løbende, hvis ikke man vil smide linksene væk. Major drag, som Tumblr deler med Jaiku forresten.
Det andet og mere substantielle problem er de mange outputs man nu har og problemet med at differentiere dem: Nu har jeg Classy's køkken. Classy's hacks. Classy's tumblr-share (som langsomt men sikkert æder min del.icio.us vane op) og Classy's wiki. Og Classy's Facebook, Jaiku og Twitter - men de er allesammen mere bevidst glemsomme.
Tumblr kommer let til at sulte bloggen, bloggen spammer til med indlæg, der skulle have været på wikien, og kommentarer til det hele spærres inde i Jaiku, der ikke gør det rigtige med kommentarer, men beholder dem selv.
- måske kommer der en større reorg.

Posted by Claus at October 01, 2007 03:17 PM | TrackBack (0)
Comments (post your own)

Claus: eneste løsning er at du får skrevet de feeds ind i din blogs database. Der er værktøjer til det, og bloggen er den eneste troværdige/stabile enhed der findes, siden 2000 og mange år frem.

Posted by: jesper on October 2, 2007 2:30 PM

Jep, jeg er helt med - man er 0wnz0red hvis ikke man hoster den slags hos sig selv med multiple backups og domænenavnskontrol (det sidste har jeg).

Posted by: Claus Dahl on October 2, 2007 2:35 PM
Help the campaign to stomp out Warnock's Dilemma. Post a comment.
Name:


Email Address:


URL:Type the characters you see in the picture above.

(note to spammers: Comments are audited as well. Your spam will never make it onto my weblog, no need to automate against this form)

Comments:


Remember info?