October 06, 2007
Demokratiseret teknologi i antidemokratisk tjeneste

Modsætningen i at det er Google, der på privat og kommerciel basis, leverer formidlingen for dagens antidemokratiske masse- og nassedemonstration er til at tage at føle på.
Jeg er nødt til at gentage min forundring over at de autonome er i stand til at se det som valoriserende at rage til sig. Hvis demoen var for fred i d. 3. verden, et eller andet, der ikke handlede om de autonomes privatøkonomi, så kunne man nøjes med at kritisere aktionsmidlerne. Nu er både hensigt og aktionsmidler fucked op.
- vi tager lige de lammeste udpluk fra aktionsbloggen


Gudrun (23, Statskundskab) 12:33 Mig og gudrun klæder os på til gul feministisk blok i demoen i dag.
Burning (21, læser på RUC) 13:31 Sidder og venter på demoen med de andre. Der er pænt meget politi her ved steffansgade. Minder mig om ringenes herre i return of the king hvor den hvide hær står overfor saurons horder, yihaa!? Hvor er frodo
John David (25, arbejder for en NGO) 13:31 Nørrebrohallen. Queer jihad, vi går med i gul blok. Temaet er feminisme, køn og Queer. ([Red. : Hvor uvidende er du? Synes du Jihad er fedt, og at Osama er en stand up guy, der kæmper for de undertrykte? Hvad tror du Osama mener om feminister og queers?])
Signe (25, organisationssekretær) 15:05 På hjørnet af hillerødgade og humlebækgade. Der er rigtig fine klovner i vores finger.
Mette (26) og Jakob (25): 15:57 Vi er på hjørnet af fuglebakkevej og borup alle. Der er rester af tåregas i luften og børn og babyer græder. ([Red.: Hvorfor fanden tager I børn med som menneskelige skjolde? Det gjorde Frodo sgu da ikke da han skulle slås med Sauron])

- Iøvrigt: Hvorfor vil Dansk Folkemindesamling gerne have navn på sådan en gang enøjet propaganda? Det er da super pinligt. Hvor er øjenvidnerapporterne fra naboerne? Fra politiet? Hvis det ikke bliver til en avishistorie og et spørgsmål i folketinget, så?

Posted by Claus at October 06, 2007 04:38 PM | TrackBack (0)
Comments (post your own)

Har nogen taget historien op? Den er, som du skriver, ret interessant.

Posted by: Tal R. Ken on October 11, 2007 11:41 PM
Help the campaign to stomp out Warnock's Dilemma. Post a comment.
Name:


Email Address:


URL:Type the characters you see in the picture above.

(note to spammers: Comments are audited as well. Your spam will never make it onto my weblog, no need to automate against this form)

Comments:


Remember info?