October 13, 2007
Man går da ikke i omklædningsrummet når man har noget at forklare

I virkeligheden orker jeg end ikke at have et indlæg om kampen her, så jeg rykker det ned i MORE teksten -

Hvis det ikke var klart før i dag, så burde Morten Olsen fyres fordi han ikke er klar over han er i showbiz og man går direkte i omklædningsrummet uden at forklare sig efter sådan en kedelig glansløs indsats.
Danmark har aldrig mødt et kedeligere spansk landshold, og alligevel var det Olsens sædvanlige, analytisk fornuftige, men ineffektive fodbold der så svag ud på hjemmebanen. Man får ondt i håret af at se disse håndboldkampe, hvor spillerne af og til har held til at storme frem mod modstandernes mål inden forsvaret kommer på plads - og så lige venter for at se om de andre er med i spillet, istedet for at skyde for effekt. Jeg gætter på at en statistisk analyse af sporten viser at "tid brugt i straffesparksfeltet før afslutning" ikke er en succesfaktor i fodbold.
Masser af spillerne på landsholdet er i stand til at gå på banen for deres klubhold og slå hold, der er bedre end det spanske hold de tabte til idag.

Hvad er det værste der kan ske for landsholdet lige nu? Det må næsten være at Olsen melder sin afgang samme dag Laudrup bliver fyret i Getafe for samme forsyndelse som Olsen begår på landsholdet: Fodbold, der i princippet er bedst mulig, men bare ikke på banen - og en manglende evne til at justere spillet for effekt, når nu det viser sig at det er sådan.

Posted by Claus at October 13, 2007 11:47 PM | TrackBack (0)
Comments (post your own)
Help the campaign to stomp out Warnock's Dilemma. Post a comment.
Name:


Email Address:


URL:Type the characters you see in the picture above.

(note to spammers: Comments are audited as well. Your spam will never make it onto my weblog, no need to automate against this form)

Comments:


Remember info?