October 20, 2007
Svar: Man ville få en masse råben og skrigen langt ude fra fløjene

Spørgsmål:

Hvad ville der ske, hvis vi spurgte verdens top-50 politiske bloggere, om vi måtte bruge deres indhold i en non-profit organisation, der ønskede at lave en konkurrent til de elendige gratisaviser, det flyder med i busser og toge i København?

- jeg mener ikke kvaliteten er der, simpelthen. I bedste fald så dækker blogs (bedre end de traditionelle medier) nogen holdninger fra hver sin ende af meningsspektret (i virkeligheden hvert sit hjørne i meningstrianglen udspændt mellem "realiseret socialisme", libertarianisme og nationalkonservatisme). Der er langt fra en collage af enøjede synspunkter fra 3 lejre til ét sammenhængende nyhedsmedium.

Posted by Claus at October 20, 2007 02:04 AM | TrackBack (0)
Comments (post your own)

Enig. Vi bloggere er langt hen ad vejen partiske amatør-analytikere og klummeskribenter, og det kan man altså ikke lave en hel avis ud af.

Alternativt kunne man overveje at indføre nogle af de blog-carnivals, man kender fra den amerikanske blogosfære, hvor man samler ugens indlæg inden for specifikke emner.

Posted by: Rasmus on October 20, 2007 3:20 PM

Der er en helt gyldig parallel diskussion om hvorvidt aviserne er i stand til at gøre det godt nok - men et medie, der er ude af stand til at præsentere det modsatte synspunkt at det man selv har, som om det *kunne* være rimeligt, kan ikke blive en hæderlig avis.

- blogs er verdens største debatsektion. Helt fint, men noget andet.

Posted by: Claus Dahl on October 20, 2007 3:22 PM
Help the campaign to stomp out Warnock's Dilemma. Post a comment.
Name:


Email Address:


URL:Type the characters you see in the picture above.

(note to spammers: Comments are audited as well. Your spam will never make it onto my weblog, no need to automate against this form)

Comments:


Remember info?